Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 119 (Search time: 0.029 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2014Lupin: Nutritional composition and applications in the food industryOliveira, L.; Torres, Duarte; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Groundwater from Infiltration Galleries Used for Small Public Water Supply Systems: Contamination with Pesticides and Endocrine DisruptorsMansilha, Catarina; Melo, A.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Domingues, V.; Pinho, C.; Gameiro, P.Artigo em Revista Científica Internacional
2014Knowledge and Practices Related to Added Salt in Meals by Food HandlersGonçalves, C.; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Cristina; Abreu, S.; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Nacional
2013Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beerPrucha, Mafalda; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Reducing the salt content in meat rissoles and its acceptability by the consumerDelgado, J.; Lemos, Andreia; Poinhos, Rui; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2017Processing healthier, appealing and safer foodsPinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015BMI, energy and in the portuguese populationPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Evaluation of termal stability of cow's and donkey milk major proteins by size-exclusion and by reverserd-phase high performance liquid chromatographyMartins, Z.; Pinho, C.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional