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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Salt content of soups served in school canteens from Porto andAlfândega da FéCamelo, S.; Amaro, Luís; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activityOliveira, Carla; Amaro, Luís; Almeida, I.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2012Proteolytic activity of surplus yeast extractsAlmeida, Tiago; Moura, Cristina; Vieira, Elsa; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Carvalho, BeatrizResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Influence of the addition of B-glucans in the volatiles profile in homemade breadSilva, Ricardo; Erben, Melina; Gallardo, Anabella; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boilingAmaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinadesViegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction TemperaturePérez-Palacios, M.T.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foodsNovo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Protective mechanism of xanthohumol against genotoxicity of heat generated compounds PhiP and MelQx in HepG2 cellsMoura, Cristina; Prucha, Mafalda; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Effect of Kefir Grains on Digestibility of Milk proteinsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Monteiro, Daniela; Faria, Sofia; Cruz, SusanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional