Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 111-119 of 119 (Search time: 0.247 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2015Determinants of health and food choice among free-living Portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010The effect of temperature on total phenolics and antioxidant activity of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Bojana Zegura; Marko Pezdric; Matjaz Novak; Ferreira, Isabel M P L V O; Pinho, Olívia; Metka FilipicOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2011Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticidesPinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Influence of diet pattern on bioacessibility and absorption of heterocyclic aromatica amines and polycyclic aromatic hydrocarbonsMartins, Z.; Pinto, E.; Almeida, A.A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Ritmo circadiano de ingestão dos portuguesesPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Gonçalves, M.; Melim, D.; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, B.; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima Reis, J.P.; Veríssimo, T.I; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, FloraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetablesPinto, E.; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2019Salt content in pre-packaged foods available in Portuguese marketSofia Cardoso; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Maria João Pena; Arminda Alves; José Luís Moreira; Joaquim Gabriel Magalhães Mendes; Graça, Pedro; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2019Chayote (Sechium edule): A review of nutritional composition, bioactivities and potential applicationsVieira, EF; Pinho, Olívia; Ferreira, IMPLVO; Delerue Matos, COutra Publicação em Revista Científica Internacional