Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 119 (Search time: 0.117 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Quantification of endocrine disruptors and pesticides in water using weighted linear regression schemesMelo, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compoundsAmaro, Luís; Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2018The street food trade in Dushanbe, Tajikistan: nutritional value of homemade and industrial foodAlbuquerque, G.; Gelormini, M.; Morais, I.; Damasceno, A.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Jewell, J.; Breda, J.; Moreira, Pedro; Lunet, N.; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MSPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodologyPetisca, Catarina; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Can lycopene be considered an effective protection against cardiovascular disease?Costa Rodrigues, J; Pinho, Olívia; Monteiro, PRRArtigo em Revista Científica Internacional
2012Determination of the sodium content in vegetable soups served atpublic institutions' canteens to different age groupsGonçalves, C.; Silva, G.; Camelo, Sandra; Amaro, Luís; Teixeira, Vitor; Padrão, Patricia; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013TEXTURE AND COLOR OF BREAD: INFLUENCE OF beta-GLUCANS ADDITIONGalardo, A.; Barbosa, I.; Erben, M.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Retention of fat in fried potatoes with different cutsPádua, Inês; Freitas, Dóris; Araújo, Daniela; Luz, Ricardo; Padrão, Patrícia; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Integrated process for extraction of proteins and arabinoxylans from brewer´s spent grain / Processo integrado de extracção de proteínas e arabinoxilanas da dreche cervejeiraSilva, M.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Rocha, M.A.; Vieira, Elsa; Saraiva, J.; Pinho, OlíviaPatente