Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 71 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2018
Sodium and Potassium Content of Meals Served in University Canteens
Barbosa, M
;
Fernandes, A
;
Gonçalves, C
;
Pena, M
;
Padrão, Patrícia
;
Pinho, Olívia
;
Moreira, Pedro
Artigo em Revista Científica Internacional
2012
Proteolytic activity of surplus yeast extracts
Almeida, Tiago
;
Moura, Cristina
;
Vieira, Elsa
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Carvalho, Beatriz
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Influence of the addition of B-glucans in the volatiles profile in homemade bread
Silva, Ricardo
;
Erben, Melina
;
Gallardo, Anabella
;
Henriques, Clarisse
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012
Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction Temperature
Pérez-Palacios, M.T.
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012
Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foods
Novo, P.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Protective mechanism of xanthohumol against genotoxicity of heat generated compounds PhiP and MelQx in HepG2 cells
Moura, Cristina
;
Prucha, Mafalda
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performance liquid chromatography
Moreira, Patricia
;
Henriques, Rita
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Henriques, Clarisse
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019
Application of statistical tools to study the perception of salt in meals served to U.Porto students
Dantas, N.
;
Dutra, R.
;
Martins, Z.
;
Pinto-e-Silva. M.E.
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018
Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratório
Chemane, S.
;
Casal, S.
;
Khan, M.
;
Pinho, Olívia
;
Viegas, Olga
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019
Chayote (Sechium edule): A review of nutritional composition, bioactivities and potential applications
Vieira, EF
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, IMPLVO
;
Delerue Matos, C
Artigo em Revista Científica Internacional
Discover
Author
31
Moreira, Pedro
16
Franchini, Bela
16
Padrão, Patrícia
15
Afonso, Cláudia
15
Correia, Flora
.
next >
Subject
71
Health sciences, Medical and Heal...
Document Type
27
Resumo de Comunicação em Conferên...
23
Resumo de Comunicação em Conferên...
9
Artigo em Livro de Atas de Confer...
9
Artigo em Revista Científica Inte...
1
Artigo em Livro de Atas de Confer...
.
next >
Date issued
14
2019
10
2018
3
2017
3
2016
9
2015
.
next >