Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 46 (Search time: 0.026 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2020
Inhibitory effect of vinegars on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled pork
Cordeiro, T
;
Viegas, Olga
;
Silva, M
;
Martins, ZE
;
Fernandes, I
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
;
Nuno Mateus
;
Conceicao Calhau
Artigo em Revista Científica Internacional
2018
Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratório
Chemane, S.
;
Casal, S.
;
Khan, M.
;
Pinho, Olívia
;
Viegas, Olga
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020
Protective effect of avocado byproducts extracts in grilled beef burgers against lipid and protein oxidation
Mayol, Igor.T.
;
Sobral, M.Madelena.
;
Viegas, Olga
;
Enos, J.Alarcón.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel.MPLVO
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
Álvarez, Iria
;
Viegas, Olga
;
Carballo, E. Martínez
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beef
Melo, Armindo
;
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"
Viegas, Olga
;
Bojana Zegura
;
Marko Pezdric
;
Matjaz Novak
;
Ferreira, Isabel M P L V O
;
Pinho, Olívia
;
Metka Filipic
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
2011
Novel methods for food-safety evaluation
Melo, A.
;
Oliveira, B.
;
Petisca, Catarina
;
Soares, C.
;
Mendes, E.
;
Pinto, E.
;
Ferreira, Isabel
;
Fernandes, J.
;
Faria, M.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Cunha, S.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food products
Viegas, Olga
;
Casal, S.
;
Rocha, C.
;
Gonçalves, M.
;
Pinho, Olívia
;
Alexandre, V.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009
Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010
Quantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecued meat by HPLC/Fluorescence
Mariano, I.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
Discover
Author
29
Ferreira, Isabel
13
Petisca, Catarina
11
Melo, Armindo
4
Mariano, I.
4
Prucha, Mafalda
.
next >
Subject
22
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
22
Health sciences, Health sciences
17
Ciências da Saúde, Ciências médic...
17
Health sciences, Medical and Heal...
5
Ciências da Saúde, Outras ciência...
.
next >
Document Type
19
Resumo de Comunicação em Conferên...
10
Resumo de Comunicação em Conferên...
9
Artigo em Revista Científica Inte...
3
Artigo em Livro de Atas de Confer...
2
Artigo em Livro de Atas de Confer...
.
next >
Date issued
9
2020 - 2022
24
2010 - 2019
13
2007 - 2009