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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Inhibitory effect of vinegars on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled porkCordeiro, T; Viegas, Olga; Silva, M; Martins, ZE; Fernandes, I; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Nuno Mateus; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2018Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratórioChemane, S.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Protective effect of avocado byproducts extracts in grilled beef burgers against lipid and protein oxidationMayol, Igor.T.; Sobral, M.Madelena.; Viegas, Olga; Enos, J.Alarcón.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel.MPLVOResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meatÁlvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beefMelo, Armindo; Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Bojana Zegura; Marko Pezdric; Matjaz Novak; Ferreira, Isabel M P L V O; Pinho, Olívia; Metka FilipicOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Quantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecued meat by HPLC/FluorescenceMariano, I.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional