Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 34 (Search time: 0.308 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled SardinesCosta, Mariana; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction TemperaturePérez-Palacios, M.T.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in foodMelo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Brewing practices to maximise levels of catechins and othercompounds with functional properties in Azorean green teainfusions: comparison with composition of canned greentea drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Interaction between heterocyclic aromatic amines andantioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilizationPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextractionPetisca, Catarina; Pérez-Palacios, Trinidad; Farah, Adriana; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. OArtigo em Revista Científica Internacional
2013Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performance liquid chromatographyMoreira, Patricia; Henriques, Rita; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-friedmeat by red wine and pilson beerPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional