Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 20 (Search time: 0.103 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled SardinesCosta, Mariana; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in foodMelo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Interaction between heterocyclic aromatic amines andantioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilizationPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextractionPetisca, Catarina; Pérez-Palacios, Trinidad; Farah, Adriana; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. OArtigo em Revista Científica Internacional
2008Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristicsPinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UVPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetablesPinto, E.; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCEPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luis; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional