Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-19 of 19 (Search time: 0.02 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007Extraction, Detection and Quantification of Heterocyclic Aromatic Amines in Portuguese Meat Dishes by HPLC Diode ArrayViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristicsPinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fishMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Interaction between heterocyclic aromatic amines and antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled SardinesCosta, Mariana; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Espresso coffee: influence of roasted degree in furan compositionPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCEPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luis; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional