Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 191-200 of 334 (Search time: 0.032 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Rede de voluntários do projeto Nutrition UP 65: perspetivas do trabalho voluntário em intervenção comunitária e saúde públicaValdiviesso, R.; Sousa, Ana; Guerra, Rita; Álvares, L.; Santos, Alejandro; Borges, Nuno; Afonso, Cláudia; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Ferro, G.; Martins, C.; Amaral, TeresaArtigo em Revista Científica Nacional
2020Street food in Eastern Europe: a perspective from an urban environment in MoldovaAlbuquerque, G; Gelormini, M; de Morais, IL; Sousa, S; Casal, S; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Breda, J; Lunet N; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2021Salivary Protein Profile and Food Intake: A Dietary Pattern AnalysisLouro, T; Simões, C; Lima, W; Carreira, L; Castelo, PM; Luis, H; Moreira, Pedro; Lamy, EArtigo em Revista Científica Internacional
2012Adult Height: are asthmatic different?Barros, Renata; Moreira, André; Padrão, Patríca; Carvalho, Pedro; Teixeira, Vitor Hugo; Delgado, Luís; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Association between 24h urinary sodium excretion and obesity indicatorsSantos, T.; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Welcoming clients with food allergy: what is the preparation of the restaurantsPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Adherence to the Mediterranean diet in children: is it associated with economic cost?Albuquerque, Ana; Moreira, Pedro; Rosário, Rafaela; Costa, Ana; Teixeira, Vitor Hugo; Lopes, Óscar; Moreira, André; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021Increasing Vegetable Diversity Consumption Impacts the Sympathetic Nervous System Activity in School-Aged ChildrenMendes, FD; Paciencia, I; Rufo, JC; Farraia, M; Silva, D; Padrão, Patrícia; Delgado, L; Garcia Larsen, V; Moreira, André; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2019Salt contentin Portugal prepackaged ready-to-eat meals-results from salt quanti ProjectGolçalves, Carla; Pena, Maria. J.; Cardoso,Sofia; Santos, Ricardo; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaOutra Publicação em Revista Científica Nacional
2014Knowledge and Practices Related to Added Salt in Meals by Food HandlersGonçalves, C.; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Cristina; Abreu, S.; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Nacional