Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 109 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPMEViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2004Alimentos funcionais: conceitos, definições, aplicações e legislaçãoMartins, Fátima; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Nacional
1997Antioxidantes sintéticos dos produtos cárneosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Nacional
2009Screening of furans in aromatized coffee samples by SPME-GC-MS: comparison with conventional coffeePetisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activityOliveira, Carla; Amaro, Luís; Almeida, I.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2012Proteolytic activity of surplus yeast extractsAlmeida, Tiago; Moura, Cristina; Vieira, Elsa; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Carvalho, BeatrizResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescenceMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional