Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 150 (Search time: 0.317 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2007Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI centuryRocha, Ada; Morais, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014Percepção da qualidade e segurança alimentar em unidades de restauração pública no PortoPacheco, Rita; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Situational determinants of plate waste at school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Cunha, L.; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Consumer' s food preferences at a Hospital food service unitLuís, Cátia; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2007Particularidades dos serviço de alimentação em instituições geriátricasRocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2014Economic impact of food waste in a school centreRibeiro, J.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Characterization of school food service of Portuguese MunicipalitiesBarbosa, M.; Avila, H.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Espaços de Refeição de Estabelecimentos de Educação do Município de Penafiel - Caracterização higio-sanitáriaBarros, Manuela; Lameiras, J.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2016How functional foods endure throughout the shelf storage? Effects of packing materials and formulation on the quality parameters and bioactivity of smoothiesAntonia Nunes, MA; Anabela S G Costa; Joao C M Barreira; Ana F Vinha; Rita C Alves; Rocha, Ada; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2012Evolução das estratégias de investigação do arroz no INIA PortugalDias, Marcelo; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional