Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 156 (Search time: 0.099 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2007Minimal processed products as an answer to nutritional requirements of elderly peopleRocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Job satisfaction of Food HandlersNunes, H.; Rocha, Ada; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Avaliação qualitativa de ementas servidas num estabelecimento de ensino pré-escolarMartins, Margarida Liz; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
1998Influence of Chemical Treatment on quality of cut appleRocha, Ada; Brochado, C.M; Morais, A.M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2014Determinantes da escolha alimentar no trabalho: Estudo exploratório no setor de produção de refeiçõesFaria, N.; Poinhos, Rui; Mendes, S.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2013Qualitative evaluation of the menu and plate waste in public day care centers in são paulo city, brazilSilva, Giovana; Toloni, Maysa; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2012Avaliação das refeições escolares: perspetiva da escolaMartins, Margarida Liz; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school childrenGonçalves, Carla; Monteiro, Sérgio; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, Sandra; Pinho, Olívia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Caracterização do consumo de hortofrutícolas em atletas de remoMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Meal quality characterization served at a Portuguese hospitalRocha, Ada; Costa, C.S.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional