Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 411 (Search time: 1.351 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Effect of a 1000m kayak sprint on redox status, muscle damage and inflammation markers in elite male kayakersTeixeira, Vítor Hugo; Valente, Hugo; Casal, Susana; Marques, Franklim; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Situational determinants of plate waste at school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Cunha, L.; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Determination of the sodium content in vegetable soups served atpublic institutions' canteens to different age groupsGonçalves, C.; Silva, G.; Camelo, Sandra; Amaro, Luís; Teixeira, Vitor; Padrão, Patricia; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Characterization of school food service of Portuguese MunicipalitiesBarbosa, M.; Avila, H.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Bacterial resistance to copper and antibiotics: two sides of the same problem in the animal production setting?Silveira, Eduarda; Dias, Laura; Antunes, Patrícia; Freitas, Ana; Coque, Teresa; Peixe, Luísa; Novais, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Obesity and asthma in schoolchildrenPadrao, P; Moreira, P; Valente, H; Cordeiro, T; Bessa, M; Lopes, C; Moreira, AResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015The effect of social desirability on eating behaviour among portuguese higher education studentsPoinhos, Rui; Oliveira, Bruno; Correia, FloraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Hydration status and water sources in 9-10 year soccer playersRodriguez, L.; Azevedo, A.R.; André Filipe Teixeira e Seabra; Padrão, Patrícia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Opinions of caregivers concerning school mealsCarvalho,A.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Exposure risks to carcinogens in food: formation of heterocyclic aromatic amines (HAs) and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled muscle foodsPinto, E.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional