Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 169 (Search time: 0.045 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticidesPinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Volatile fraction of DOP "Castelo Branco" cheese: Influence of breedFerreira, Isabel; Pinho, Olívia; Sampaio, PauloArtigo em Revista Científica Internacional
2009Changes of yolk biogenic amine concentrations during storage of shell hen eggsRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Bojana Zegura; Marko Pezdric; Matjaz Novak; Ferreira, Isabel M P L V O; Pinho, Olívia; Metka FilipicOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2009Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beefMelo, Armindo; Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Effects of Blueberry Cooking on Radical Scavenging Activity and Anthocyanins and Anthocyanidins DegradationOliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2017Sensory preference of fiber enriched wheat breads, correlation with color and crumb structurePinho, Olívia; Martins, Z.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018Impact of salt reduction on bread physicochemical properties and crumb colour and structureMonteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Food choice among free-living Portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Pinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.; Veríssimo, M.; Correia F; de Almeida MDVArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional