Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 156 (Search time: 0.034 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinadesViegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2003Solid-phase microextraction of volatile compounds in "Terrincho" ewe cheese - Comparison of different fibersPinho, Olívia; Pérès, Cristopher; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Multiple pesticide analysis in lettuce by HPLC-Diode arrayMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueiroz, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Retention of fat in fried potatoes with different cutsPádua, Inês; Freitas, Dóris; Araújo, Daniela; Luz, Ricardo; Padrão, Patrícia; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional