Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/20825
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorLopes, Alexandra de Pinho Noitespt_PT
dc.date.accessioned2011-02-04T17:58:08Z-
dc.date.available2011-02-04T17:58:08Z-
dc.date.created2008pt_PT
dc.date.issued2011-02-04-
dc.date.submitted2010-11-25pt_PT
dc.identifier.other080602019pt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/20825-
dc.descriptionMestrado em Controlo de Qualidadept_PT
dc.descriptionMSc in Quality Controlpt_PT
dc.format.mimetypeapplication/pdfpt_PT
dc.languageporpt_PT
dc.publisherFaculdade de Farmácia da Universidade do Portopt_PT
dc.publisherFFUPpt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.subjectPortopt_PT
dc.titleCaracterização química e biológicada pieris brassicae alimentada com Brassica Ra pa Var. Rapapt_PT
dc.typeDissertaçãopt_PT
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTAÃO.pdf9.97 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.