Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 20 (Search time: 0.015 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Risk assessment associated with exposure to lead and cadmium in Portuguese PopulationTorres, Duarte; Severo, M.; Carvalho, C.; Lobato, L.; Correia, D.; Nabais, P.; Carmona, P.; Vasconcelos, F.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Nut consumption in Portugal: the balance between the risks and the benefits regarding liver cancer and cardiovascular diseaseAssunção, R.; Jakobsen, L.; Alvito, P. [et al... ]; Lopes C; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Human Biomonitoring of Multiple Mycotoxins in the Portuguese Population: Strengths and Limitations under Risk AssessmentMartins, C.; De Boevre, M.; De Saeger, S. [el al. ...]; Torres, Duarte; Goios, A.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Total and free sugar estimated intake and main dietary sources in the portuguese population: the national food, nutrition and physical activity survey (ian-af 2015-2016)Marinho, A.R.; Lobato, L.; Correia, D.; Severo, M.; Oliveira, A.; Ramos, E.; Torres, Duarte; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Risk-benefit assessment of cereal-based foods consumed by children - a case study under RB4EU projectAssunção, R.; Boué, G.; Alvito, P. [et al... ]; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Mycotoxins in adult population from Portugal: Overall results and determinants of exposureMartins, C.; Vidal, A.; De Saeger, S. [et al...]; Torres, Duarte; Goios, A.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Risk Benefit Assessment of Foods: Lessons Learned from a Capacity Building Experience Under the RiskBenefit4EU ProjectBoué. G.; Alvito, P.; Brazão, R. [et al,...]; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Consumption of ultra-processed foods on free sugar intake of Portuguese infants: The Upper ProjectCosta de Miranda, R; Rauber, F; Moraes, M; Torres, Duarte; Lopes, C.; Rodrigues, Sara; Bertazzi Levy, RResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Building capacity in risk-benefit assessment of foods: lessons learned from the RB4EU ProjectBoué, G.; Assunção, R.; Alvito, P. [et al... ]; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Risk-benefit assessment in foods: a tool for a better food and health policy in EuropeTorres, Duarte; Lopes CResumo de Comunicação em Conferência Internacional