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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Association of functional status with obesity and exhaustion in older adults: Results from the nutrition up 65 studyMendes, J.; Afonso, Cláudia; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Santos, Alejandro; Borges, Nuno; Maria Rita Negrão; Amaral, TeresaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Perceptions of education professionals on the preparation of schools to welcome children with food allergyPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018The street food trade in Dushanbe, Tajikistan: nutritional value of homemade and industrial foodAlbuquerque, G.; Gelormini, M.; Morais, I.; Damasceno, A.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Jewell, J.; Breda, J.; Moreira, Pedro; Lunet, N.; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Street food in Maputo, Mozambique: availability and nutritional value of homemade foods.Sousa, S.; Gelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.A.; Maló, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal,S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet N; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Association between free water reserve and handgrips strength in older adultsMendes, J.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Santos, Alejandro; Borges, Nuno; Afonso, Cláudia; Negrão, R.; Amaral, TeresaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Body Mass Index Categories and Attained Height in Portuguese AdultsRosário, R; Barros, Renata; Padrão, Patrícia; Santos, R; Teixeira, Vitor Hugo; Lopes, O; Andrade, N; Moreira, André; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2018Impact of a web-based food allergy training for schools and restaurants: The Food Allergy Community ProgramPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Development of a web-based food allergy training for schools and restaurants: The Food Allergy Community Program (FAC Program) protocolPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataArtigo em Revista Científica Internacional
2018Rede de voluntários do projeto Nutrition UP 65: perspetivas do trabalho voluntário em intervenção comunitária e saúde públicaValdiviesso, R.; Sousa, Ana; Guerra, Rita; Álvares, L.; Santos, Alejandro; Borges, Nuno; Afonso, Cláudia; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Ferro, G.; Martins, C.; Amaral, TeresaArtigo em Revista Científica Nacional
2018Welcoming clients with food allergy: what is the preparation of the restaurantsPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional