Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.224 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Body Mass Index Categories and Attained Height in Portuguese AdultsRosário, R; Barros, Renata; Padrão, Patrícia; Santos, R; Teixeira, Vitor Hugo; Lopes, O; Andrade, N; Moreira, André; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2017Development of a web-based educative intervention for schools and restaurants: food allergy community program (FAC Program)Pádua, Inês; Moreira, André; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Disponibilidade de bolachas e cereais de pequeno-almoço para alérgicos ao leitePádua, I.; Barros, Renata; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Moreira, AndréResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2017"Milk, dairy products and fruit" dietary pattern is associated with reduced asthma prevalence and severity in obesityasthma phenotypeBarros, Renata; Moreira, André; Padrão, Patrícia; Teixeira, Vitor Hugo; Lopes, C.; Severo, M.; Delgado, L.; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Impact of the regulation (EU) 1169/2011: Allergen-related recalls in the rapid alert system for food and feed (RASFF) portalPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Melo de Vasconcelos, F.; Barros, RenataArtigo em Revista Científica Internacional
2018Welcoming clients with food allergy: what is the preparation of the restaurantsPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Perceptions of education professionals on the preparation of schools to welcome children with food allergyPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Impact of a web-based food allergy training for schools and restaurants: The Food Allergy Community ProgramPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Food Allergy Training for Schools and Restaurants (The Food Allergy Community Program): Protocol to Evaluate the Effectiveness of a Web-Based ProgramPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataArtigo em Revista Científica Internacional
2015Impact of food eviction on the nutritional status and adequacy of nutritional intake on children with food allergyBarros, Renata; Nunes, M.; Belchior, M.A.; Coimbra, A.; Morais-Almeida, M.; Moreira, A.; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional