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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Risk-benefit assessment of cereal-based foods consumed by children - a case study under RB4EU projectAssunção, R.; Boué, G.; Alvito, P. [et al... ]; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2017"Milk, dairy products and fruit" dietary pattern is associated with reduced asthma prevalence and severity in obesityasthma phenotypeBarros, Renata; Moreira, André; Padrão, Patrícia; Teixeira, Vitor Hugo; Lopes, C.; Severo, M.; Delgado, L.; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018The street food trade in Dushanbe, Tajikistan: nutritional value of homemade and industrial foodAlbuquerque, G.; Gelormini, M.; Morais, I.; Damasceno, A.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Jewell, J.; Breda, J.; Moreira, Pedro; Lunet, N.; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Immunological impact of induced acute physical activity reductionSilva, D.; Moreira, R.; Pinto, M.; Sokhatska, O.; Beltrão, M.; Pizarro, A.; Delgado, L.; Carvalho, J.; Moreira, Pedro; Moreira, A.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Mycotoxins in adult population from Portugal: Overall results and determinants of exposureMartins, C.; Vidal, A.; De Saeger, S. [et al...]; Torres, Duarte; Goios, A.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012NADPH oxidase as a therapeutic target against neuropathic pain: evaluation of spinal redox dysfunction at early stages of the diseasePinho, Dora; Albino-Teixeira, António; Carvalho, Liliana; Morais, Marina; Sousa, Raquel M.; Tavares, IsauraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Hydration status and associated dietary factors in childrenNeto, M.; Pinto, M.; Oliveira, A.; Padrão, Patrícia; Moreira, A.; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Street food in Maputo, Mozambique: availability and nutritional value of homemade foods.Sousa, S.; Gelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.A.; Maló, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal,S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet N; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Association between free water reserve and handgrips strength in older adultsMendes, J.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Santos, Alejandro; Borges, Nuno; Afonso, Cláudia; Negrão, R.; Amaral, TeresaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Risk Benefit Assessment of Foods: Lessons Learned from a Capacity Building Experience Under the RiskBenefit4EU ProjectBoué. G.; Alvito, P.; Brazão, R. [et al,...]; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional