Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 25 (Search time: 0.123 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2015Alimentação e nutrição na gravidezTeixeira, D.; Pestana, D.; Conceicao Calhau; Vicente, L.; Graça, PedroPublicação Didática
2011The Bioactivity of Pomegranate: Impact on Health and DiseaseAna Faria; Conceicao CalhauOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2015Linhas de orientação sobre contaminantes de alimentosTeixeira, D.; Pestana, D.; Conceicao Calhau; Graça, PedroPublicação Didática
2010Influence of Anthocyanins, Derivative Pigments and Other Catechol and Pyrogallol-Type Phenolics on Breast Cancer Cell ProliferationIva Fernandes; Ana Faria; Joana Azevedo; Susana Soares; Conceicao Calhau; Victor De Freitas; Nuno MateusArtigo em Revista Científica Internacional
2010Impact of culture media glucose levels on the intestinal uptake of organic cationsAna Faria; Rosario Monteiro; Diogo Pestana; Fatima Martel; Victor de Freitas; Nuno Mateus; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2010Blueberry Anthocyanins and Pyruvic Acid Adducts: Anticancer Properties in Breast Cancer Cell LinesFaria, Ana; Pestana, D; Teixeira, D; Victor de Freitas; Nuno Mateus; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2012Optimization and validation of organochlorine compounds in adipose tissue by SPE-gas chromatographyVirginia C Fernandes; Diogo Pestana; Rosario Monteiro; Gil Faria; Manuela Meireles; Luisa Correia Sa; Diana Teixeira; Ana Faria; Conceicao Calhau; Valentina F Domingues; Cristina Delerue MatosArtigo em Revista Científica Internacional
2014Bioavailability of anthocyanins and derivativesIva Fernandes; Ana Faria; Conceicao Calhau; Victor de Freitas; Nuno MateusArtigo em Revista Científica Internacional
2012Thiamine is a substrate of organic cation transporters in Caco-2 cellsClara Lemos; Ana Faria; Manuela Meireles; Fatima Martel; Rosario Monteiro; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2015Ervas aromáticas: uma estratégia para a redução de sal na alimentação dos portuguesesLopes, A.; Teixeira, D.; Conceicao Calhau; Pestana, D.; Padrão, Patrícia; Graça, PedroPublicação Didática