Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.017 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2015Effect of the incorporation of salted additives on probiotic whey cheesesAna Raquel Madureira; José C. Soares; Manuela E. Pintado; Ana M. P. Gomes; Ana Cristina Freitas; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2015Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolateRui M. Rodrigues; Artur J. Martins; Ramos, O.L.S.; F. Xavier Malcata; José A. Teixeira; António A. Vicente; Ricardo N. PereiraArtigo em Revista Científica Internacional
2015Edible bio-based nanostructures: delivery, absorption and potential toxicityJoana T. Martins; Óscar L. Ramos; Ana C. Pinheiro; Ana I. Bourbon; Hélder D. Silva; Melissa C. Rivera; Miguel A. Cerqueira; Lorenzo Pastrana; F. Xavier Malcata; África Gonzalez-Fernandez; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2015In vitro evaluation of yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flour prebiotic potentialSérgio Sousa; Jorge Pinto; Cláudia Pereira; F. Xavier Malcata; M. T. Bertoldo Pacheco; Ana M. Gomes; Manuela PintadoArtigo em Revista Científica Internacional
2015Characterization of the bacterial biodiversity in Pico cheese (an artisanal Azorean food)Cristina Riquelme; Sandra Câmara; Maria de Lurdes N. Enes Dapkevicius; Pablo Vinuesa; Célia Costa Gomes da Silva; F. Xavier Malcata; Oldemiro A. RegoArtigo em Revista Científica Internacional
2015Some thoughts from a food science and technology educatorF. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2015Olive paste as vehicle for delivery of potential probiotic Lactobacillus plantarum 33Marta Alves; Cátia M. Peres; Adrián Hernández-Mendonza; F. Xavier Malcata; M. Rosário Bronze; Cidália PeresArtigo em Revista Científica Internacional
2015Antioxidant properties of sterilized yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flourSérgio Sousa; Jorge Pinto; César Rodrigues; Maria Gião; Cláudia Pereira; Freni Tavaria; F. Xavier Malcata; Ana Gomes; M. T. Bertoldo Pacheco; Manuela PintadoArtigo em Revista Científica Internacional