Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 22 (Search time: 0.554 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2015Effect of the incorporation of salted additives on probiotic whey cheesesAna Raquel Madureira; José C. Soares; Manuela E. Pintado; Ana M. P. Gomes; Ana Cristina Freitas; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2013Effect of whey protein purity and glycerol content upon physical properties of edible films manufactured therefromRamos, O.S.; I. Reinas; S. I. Silva; J. C. Fernandes; M. A. Cerqueira; R. N. Pereira; A. A. Vicente; M. F. Poças; M. E. Pintado; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2013Whey proteins as source of bioactive peptides against hypertensionTavares, T.G.; F. Xavier MalcataCapítulo ou Parte de Livro
2013Applications of Spent BiomassGuedes, AC; Amaro, HM; Sousa Pinto, I; F. Xavier MalcataCapítulo ou Parte de Livro
2014Changes in biogenic amine contents throughout storage of canned fish productsF. Xavier Malcata; Mohamed A. Rabie; Abbas O. Toliba; Abdul Rahman SuliemanArtigo em Revista Científica Internacional
2013Wool-associated proteolytic bacteria, isolated from Portuguese Merino breedA. Catarina Queiroga; Manuela E. Pintado; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2016Assessment and comparison of the properties of biodiesel synthesized from three different types of wet microalgal biomassKatkam N. Gangadhar; Hugo Pereira; Hermínio P. Diogo; Rui M. Borges dos Santos; B. L. A. Prabhavathi Devi; R. B. N. Prasad; Luísa Custódio; F. Xavier Malcata; João Varela; Luísa BarreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2013Optimization of ABTS radical cation assay specifically for determination of antioxidant capacity of intracellular extracts of microalgae and cyanobacteriaA. Catarina Guedes; Helena M. Amaro; Maria S. Gião; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2014Evolution of amino acids and biogenic amines throughout storage in sausages made of horse, beef and turkey meatsMohamed A. Rabie; Cidália Peres; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2015In vitro evaluation of yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flour prebiotic potentialSérgio Sousa; Jorge Pinto; Cláudia Pereira; F. Xavier Malcata; M. T. Bertoldo Pacheco; Ana M. Gomes; Manuela PintadoArtigo em Revista Científica Internacional