Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/147384
Author(s): | Magalhães, M. Ribeiro-Almeida, M. Rebelo, A. Lopes, D. Paiva, S. Peixe, L. Novais, A. Novais, Carla Antunes, Patrícia |
Title: | Da quinta ao prato: diversidade e persistência de Klebsiella pneumoniae em sistemas de produção intensiva de frango |
Issue Date: | 2022 |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde Health sciences, Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/147384 |
Source: | Microbiologia 2022: Congresso Internacional de Microbiologia em Língua Portuguesa: Livro de Resumos |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
Rights: | restrictedAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional FFUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
602466.pdf Restricted Access | 163.84 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.