Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/147384
Author(s): Magalhães, M.
Ribeiro-Almeida, M.
Rebelo, A.
Lopes, D.
Paiva, S.
Peixe, L.
Novais, A.
Novais, Carla
Antunes, Patrícia
Title: Da quinta ao prato: diversidade e persistência de Klebsiella pneumoniae em sistemas de produção intensiva de frango
Issue Date: 2022
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/147384
Source: Microbiologia 2022: Congresso Internacional de Microbiologia em Língua Portuguesa: Livro de Resumos
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FFUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
602466.pdf
  Restricted Access
163.84 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.