Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/131829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorSilva, B.
dc.creatorTeixeira, B.
dc.creatorÁvila, H.
dc.creatorAfonso, Cláudia
dc.date.accessioned2022-09-07T10:19:07Z-
dc.date.available2022-09-07T10:19:07Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.othersigarra:439540
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/131829-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofActa Portuguesa de Nutrição, Vol.22 (Resumos do Congresso de Nutrição e Alimentação da APN, 2020)
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleThe promotion of school lunch: evaluation of meal satisfaction reported by students and social profile of school
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
439540.pdf191.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.