Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/131829
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Silva, B. | |
dc.creator | Teixeira, B. | |
dc.creator | Ávila, H. | |
dc.creator | Afonso, Cláudia | |
dc.date.accessioned | 2022-09-07T10:19:07Z | - |
dc.date.available | 2022-09-07T10:19:07Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | sigarra:439540 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/131829 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.relation.ispartof | Acta Portuguesa de Nutrição, Vol.22 (Resumos do Congresso de Nutrição e Alimentação da APN, 2020) | |
dc.rights | openAccess | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | The promotion of school lunch: evaluation of meal satisfaction reported by students and social profile of school | |
dc.type | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
439540.pdf | 191.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.