Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/131827
Author(s): Moraes, M.
Magalhães, V.
Santos, Cristina
Afonso, Cláudia
Lopes, C.
Miranda, R.
Rauber, F.
Levy, B.
Rodrigues, Sara
Title: Energy share of ultra-processed food groups in Portugal: the UPPER Project
Issue Date: 2020
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/131827
Source: Acta Portuguesa de Nutrição, Vol.22 (Resumos do Congresso de Nutrição e Alimentação da APN, 2020)
Related Information: info:eu-repo/grantAgreement/FCT - Fundação para a Ciência e Tecnologia/P2020|COMPETE - Projetos em Todos os Domínios Científicos/POCI-01-0145-FEDER-032090/Consumo de alimentos ultraprocessados, perfil nutricional e obesidade em Portugal/UPPer
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FMUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
439542.pdf129.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.