Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/131756
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.otherGregório, Maria João
dc.contributor.otherAmaral, Teresa
dc.creatorPrograma Nacional para a Promoção da Alimentação Saudável
dc.creatorGraça, Pedro
dc.date.accessioned2022-10-20T23:15:38Z-
dc.date.available2022-10-20T23:15:38Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.othersigarra:438431
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/131756-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleTerapia Nutricional no Doente com COVID-19 (Orientação n.º 021/2020 de 06/04/2020)
dc.typeOutras Publicações
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Outras Publicações

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
438431.pdf250.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.