Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/131754
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.other | Gregório, Maria João | |
dc.creator | Programa Nacional para a Promoção da Alimentação Saudável | |
dc.date.accessioned | 2021-01-20T00:22:51Z | - |
dc.date.available | 2021-01-20T00:22:51Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | sigarra:438539 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/131754 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.rights | openAccess | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | COVID-19 Orientações na área da Alimentação | |
dc.type | Publicação Didática | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Publicação Didática |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
438539.pdf | 542.89 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.