Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/131754
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.otherGregório, Maria João
dc.creatorPrograma Nacional para a Promoção da Alimentação Saudável
dc.date.accessioned2021-01-20T00:22:51Z-
dc.date.available2021-01-20T00:22:51Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.othersigarra:438539
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/131754-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleCOVID-19 Orientações na área da Alimentação
dc.typePublicação Didática
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Publicação Didática

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
438539.pdf542.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.