Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/127477
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Arminda Alves | |
dc.creator | Carla Gonçalves | |
dc.creator | Maria João Pena | |
dc.creator | José Luís Moreira | |
dc.creator | Joaquim Gabriel Magalhães Mendes | |
dc.creator | Pinho, Olívia | |
dc.creator | Rodolfo Martins | |
dc.date.accessioned | 2022-09-15T12:37:21Z | - |
dc.date.available | 2022-09-15T12:37:21Z | - |
dc.date.issued | 2020-06-04 | |
dc.identifier.other | sigarra:402168 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/127477 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.relation | info:eu-repo/grantAgreement/FCT - Fundação para a Ciência e a Tecnologia/Programa de Financiamento Plurianual de Unidades de I&D/UIDB/00511/2020_UIDP/00511/2020/Financiamento Plurianual 2020-2023 da Unidade de I&D LEPABE - Laboratório de Engenharia de Processos, Ambiente, Biotecnologia e Energia/LEPABE | |
dc.rights | restrictedAccess | |
dc.title | Portable device and method of operation thereof for analyzing salt content in food | |
dc.type | Patente | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Engenharia | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Medicina | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Patente FEUP - Patente FMUP - Patente |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
402168.pdf Restricted Access | Patente | 828.64 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.