Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/127477
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorArminda Alves
dc.creatorCarla Gonçalves
dc.creatorMaria João Pena
dc.creatorJosé Luís Moreira
dc.creatorJoaquim Gabriel Magalhães Mendes
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorRodolfo Martins
dc.date.accessioned2022-09-15T12:37:21Z-
dc.date.available2022-09-15T12:37:21Z-
dc.date.issued2020-06-04
dc.identifier.othersigarra:402168
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/127477-
dc.language.isopor
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/FCT - Fundação para a Ciência e a Tecnologia/Programa de Financiamento Plurianual de Unidades de I&D/UIDB/00511/2020_UIDP/00511/2020/Financiamento Plurianual 2020-2023 da Unidade de I&D LEPABE - Laboratório de Engenharia de Processos, Ambiente, Biotecnologia e Energia/LEPABE
dc.rightsrestrictedAccess
dc.titlePortable device and method of operation thereof for analyzing salt content in food
dc.typePatente
dc.contributor.uportoFaculdade de Engenharia
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.contributor.uportoFaculdade de Medicina
Appears in Collections:FCNAUP - Patente
FEUP - Patente
FMUP - Patente

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402168.pdf
  Restricted Access
Patente828.64 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.