Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/127377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorSusana Fonseca
dc.creatorFilomena Jordão
dc.date.accessioned2022-09-09T13:56:29Z-
dc.date.available2022-09-09T13:56:29Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.othersigarra:401327
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/127377-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofActas del XV Congreso Internacional Gallego-Portugués de Psicopedagogía / II Congreso de la Asociación Científica Internacional de Psicopedagogía
dc.rightsopenAccess
dc.titleEstratégias de savoring em professores do ensino superior português
dc.typeArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Psicologia e de Ciências da Educação
Appears in Collections:FPCEUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401327.pdf426.79 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.