Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/125297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorDantas, N.
dc.creatorDutra, R.
dc.creatorMartins, Z.
dc.creatorPinto-e-Silva. M.E.
dc.creatorPinho, Olívia
dc.date.accessioned2020-01-12T00:09:54Z-
dc.date.available2020-01-12T00:09:54Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.othersigarra:374468
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/125297-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofActa Portuguesa de Nutrição, Vol. 17 (resumos do XVIII Congresso de Nutrição e Alimentação da APN, 2019)
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleApplication of statistical tools to study the perception of salt in meals served to U.Porto students
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
374468.pdf288.48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.