Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/125297
Author(s): Dantas, N.
Dutra, R.
Martins, Z.
Pinto-e-Silva. M.E.
Pinho, Olívia
Title: Application of statistical tools to study the perception of salt in meals served to U.Porto students
Issue Date: 2019
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/125297
Source: Acta Portuguesa de Nutrição, Vol. 17 (resumos do XVIII Congresso de Nutrição e Alimentação da APN, 2019)
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
374468.pdf288.48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.