Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/125297
Author(s): | Dantas, N. Dutra, R. Martins, Z. Pinto-e-Silva. M.E. Pinho, Olívia |
Title: | Application of statistical tools to study the perception of salt in meals served to U.Porto students |
Issue Date: | 2019 |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde Health sciences, Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/125297 |
Source: | Acta Portuguesa de Nutrição, Vol. 17 (resumos do XVIII Congresso de Nutrição e Alimentação da APN, 2019) |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
374468.pdf | 288.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.