Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/122536
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorGabriela Marina Pinheiro Pinto
dc.date.accessioned2020-02-10T02:48:41Z-
dc.date.available2020-02-10T02:48:41Z-
dc.date.issued2019-09-17
dc.date.submitted2019-10-02
dc.identifier.othersigarra:355115
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/122536-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da comunicação
dc.subjectMedia and communications
dc.titlePropriedade Intelectual e a Alta Cozinha
dc.typeDissertação
dc.contributor.uportoFaculdade de Letras
dc.identifier.tid202410382
dc.subject.fosCiências sociais::Ciências da comunicação
dc.subject.fosSocial sciences::Media and communications
thesis.degree.disciplineMestrado em Comunicação e Gestão de Indústrias Criativas
thesis.degree.grantorFaculdade de Letras
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level1
Appears in Collections:FLUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
355115.pdfPropriedade Intelectual e a Alta Cozinha6.59 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.