Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/121629
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorJoana Maria Santos Rebelo
dc.date.accessioned2022-09-08T20:09:42Z-
dc.date.available2022-09-08T20:09:42Z-
dc.date.issued2019-07-30
dc.date.submitted2019-07-19
dc.identifier.othersigarra:344545
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/121629-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da saúde
dc.subjectHealth sciences
dc.titleConsumo alimentar em estudantes do 2º e 3º ciclo do ensino básico
dc.typeTese de Licenciatura
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
thesis.degree.disciplineLicenciatura em Ciências da Nutrição
thesis.degree.grantorFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level0
Appears in Collections:FCNAUP - Tese de Licenciatura

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
344545.pdfTrabalho Complementar _ Joana Rebelo579.99 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.