Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/118556
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Monteiro, Célia | |
dc.creator | Martins, Z. | |
dc.creator | Pinho, Olívia | |
dc.creator | Gonçalves, Carla | |
dc.date.accessioned | 2022-09-10T12:10:58Z | - |
dc.date.available | 2022-09-10T12:10:58Z | - |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | sigarra:309963 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/118556 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.relation.ispartof | Acta Portuguesa de Nutrição, N.º 13 (Resumos e Comunicações Orais, pp.38-47) | |
dc.rights | openAccess | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | Impact of salt reduction on bread physicochemical properties and crumb colour and structure | |
dc.type | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
309963.pdf | 255.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.