Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/110448
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPadrão, Patrícia
dc.creatorDamasceno, A.
dc.creatorBoaventura, C.
dc.creatorLunet, N.
dc.date.accessioned2019-02-02T11:02:57Z-
dc.date.available2019-02-02T11:02:57Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.othersigarra:248422
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/110448-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofActa Portuguesa de Nutrição, n.º 9
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleConsumo de frutas e hortícolas em Moçambique
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.contributor.uportoFaculdade de Medicina
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FMUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
248422.pdf10.7 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.