Utilize este identificador para referenciar este registo: https://hdl.handle.net/10216/102114
Autor(es): Rodrigues, Sara
Trichopoulou, Antonia
Almeida, Maria Daniel Vaz de
Título: Regional food availability in representative samples of Portuguese households from 1990 to 2000.
Data de publicação: 2008
Resumo: The aim of this study was to characterize as wellas to identify trends and disparaties in regional household food availability. Representative samples of households amongst Portuguese regions (North, Centre, Lisbon area, Alentejo, Azores and Madeira) in 1990, 1995 and 2000 were accessed through three cross-sectional household budget surveys (HBS). Analysis of the dietary data collected was perfomed by using DAFNE rules and procedures in order to assess the average daily per person household food availability. (...)
Assunto: Ciências da Saúde, Outras ciências médicas
Health sciences, Other medical sciences
Áreas do conhecimento: Ciências médicas e da saúde::Outras ciências médicas
Medical and Health sciences::Other medical sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/102114
Fonte: Culinary Arts and Sciences VI. Global, National and Local Perspectives
Tipo de Documento: Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Condições de Acesso: restrictedAccess
Aparece nas coleções:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
47409.pdf
  Restricted Access
479.51 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.