Utilize este identificador para referenciar este registo:
https://hdl.handle.net/10216/102114
Autor(es): | Rodrigues, Sara Trichopoulou, Antonia Almeida, Maria Daniel Vaz de |
Título: | Regional food availability in representative samples of Portuguese households from 1990 to 2000. |
Data de publicação: | 2008 |
Resumo: | The aim of this study was to characterize as wellas to identify trends and disparaties in regional household food availability. Representative samples of households amongst Portuguese regions (North, Centre, Lisbon area, Alentejo, Azores and Madeira) in 1990, 1995 and 2000 were accessed through three cross-sectional household budget surveys (HBS). Analysis of the dietary data collected was perfomed by using DAFNE rules and procedures in order to assess the average daily per person household food availability. (...) |
Assunto: | Ciências da Saúde, Outras ciências médicas Health sciences, Other medical sciences |
Áreas do conhecimento: | Ciências médicas e da saúde::Outras ciências médicas Medical and Health sciences::Other medical sciences |
URI: | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/102114 |
Fonte: | Culinary Arts and Sciences VI. Global, National and Local Perspectives |
Tipo de Documento: | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
Condições de Acesso: | restrictedAccess |
Aparece nas coleções: | FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
47409.pdf Restricted Access | 479.51 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.