Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/101401
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.creatorVicente, Susana
dc.creatorOliveira, Maria Beatriz
dc.creatorFerreira, Margarida
dc.date.accessioned2019-02-08T19:13:16Z-
dc.date.available2019-02-08T19:13:16Z-
dc.date.issued1998
dc.identifier.issn1131-799X
dc.identifier.othersigarra:47420
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/101401-
dc.language.isopor
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleApreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado Português
dc.typeArtigo em Revista Científica Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47420.pdf
  Restricted Access
649.19 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.