Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/100538
Author(s): | Petisca, Catarina Farah, A. Pinho, Olívia Ferreira, Isabel |
Title: | Optimization of a HE-SPME-GC/MS method for screening of volatile compounds in espresso coffee |
Issue Date: | 2010 |
Abstract: | [abstract] |
Description: | [resumo] |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências da saúde Health sciences, Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde Medical and Health sciences::Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/100538 |
Source: | Livro de resumos do 3º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2010) |
Document Type: | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
Rights: | restrictedAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47245.pdf Restricted Access | 110.1 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.