Browsing by type Outras Publicações

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 68 to 87 of 173 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Family determinants of sedentarism in Portuguese children aged 7-9 years oldPadez, C; Mourao, I; Moreira, P; Marques, VOutras Publicações
2016-01-01Filippo Terzi and 16th Century Architecture in Italy and Portugal. Research Traditions and New Perspectives In 2.º Congresso Internacional de História da Construção Luso-Brasileira. Culturas PartilhadasAlberto Grimoldi; Teresa Cunha Ferreira; Angelo LandiOutras Publicações
2020-11-19Future of LLL in a digital contextAlfredo Soeiro; Ahidoba de FranchiOutras Publicações
2016-10-14Georeferencing Municipal Plans.Bruno Moreira; Ana Silva FernandesOutras Publicações
2019Géraldine SchwarzAlmeida, José Domingues deOutras Publicações
2019Gil RibeiroOliveira, Teresa Martins deOutras Publicações
2017-04-04glerny/Finnee2016Guillaume ErnyOutras Publicações
2012Glial P2Y receptors contribute to the regulation of noradrenergic transmission in the rat brain cortexPinho, D; Quintas, C; Sardo, F; Queiroz, GOutras Publicações
2009Glucose Uptake And Fiber Damage In Skeletal Muscle Stimulated With Different FrequenciesJulia M Santos; Sandra A Benite-Ribeiro; Gloria Queiroz; Hans-Joachim Appel; José A.R DuarteOutras Publicações
2010-04gravuras de sabão-Outras Publicações
2018Gretchen WohlwillOliveira, Teresa Martins deOutras Publicações
2020Grégoire PoletJosé Domingues de AlmeidaOutras Publicações
2020Guia P.Porto para uma comunicação inclusivaCarla Serrão; Teresa MartinsOutras Publicações
2017Guia para o estabelecimento de critérios microbiológicos em géneros alimentíciosViegas, Sílvia; Brazão, Roberto; Fernandes, Paulo; Dias, Maria da Graça; Oliveira, Luísa; Grupo de Trabalho Ocorrência Microbiológica na Cadeia Alimentar (GTOMCA), do Programa PortFIROutras Publicações
2017-11-12Habitação no Porto adoptou modelo rígido dos anos 50Gisela LameiraOutras Publicações
2016Haverá diferenças nutricionais entre produtos de pastelaria com e sem glúten? Are there differences from a nutritional point of view between bakery products with and without gluten?T G Albuquerque; M A Silva; M B P P Oliveira; H S CostaOutras Publicações
2007High extracellular glucose levels modulate the uptake of organic cations in Caco-2 cellsAna Faria; Rosario Monteiro; Diogo Pestana; Victor De Freitas; Nuno Mateus; Isabel Azevedo; Conceicao CalhauOutras Publicações
2000Higher Education Open to New Publics-Outras Publicações
2004Hoje há pudor quanto ao desejoCarlos Nuno Lacerda LopesOutras Publicações
2008Influence of microglia on nucleotide-induced astroglia proliferationGloria Queiroz; Clara Quintas; Diogo Pestana; Sonia Fraga; Jorge GoncalvesOutras Publicações