Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Title
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 58121 to 58140 of 113503
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2015-07-21
Incorporação de promotores de adesão entre papel kraft e metais
Anabela Miranda da Silva
Dissertação
2015-07-16
Incorporação de quitosano em têxteis hospitalares reutilizáveis
Paula Rute Chibante Teixeira
Dissertação
2013-12-12
Incorporação de RCD em blocos maciços de argila
Edna Tabita Carreira Azevedo
Dissertação
2001-01
Incorporação de Resíduos em Materiais Cerâmicos
Manuel Fonseca Almeida
;
M. Almeida
;
M. R. Amaral
;
A. S. Correia
Artigo em Revista Científica Nacional
2014-11-10
Incorporações Inomináveis
Carolina de Albuquerque Gomes
Dissertação
2019-12-11
Incorporating evolutionary information into conservation planning: the case of Madagascar's mantellid frogs
Miguel Rodrigues Ferreira
Dissertação
2018
Incorporating Scoring Risk Models for Care Planning of the Elderly with Chronic Kidney Disease
Santos, J
;
Fonseca, I
Artigo em Revista Científica Internacional
2014
Incorporating the customer experience along different iterative cycles of service design
Teresa Sarmento
;
Lia Patrício
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014
Incorporation of an acrylic fatty acid derivative as comonomer for oxidative cure in acrylic latex
Joana V. Barbosa
;
Jorge Moniz
;
Adélio Mendes
;
Fernão D. Magalhães
;
Margarida M. S. M. Bastos
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Incorporation of avocado peel extract to reduce cooking-induced hazards in beef and soy burgers: A clean label ingredient
Trujillo Mayol, I
;
Madalena C. Sobral, M
;
Viegas, Olga
;
Cunha, SC
;
Alarcón Enos, J
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, IM
Artigo em Revista Científica Internacional
2019
Incorporation of Carbon Nanotubes in Polydimethylsiloxane to Control Escherichia coli Adhesion
Márcia R. Vagos
;
Joana M. R. Moreira
;
Olívia S. G. P. Soares
;
Manuel F. R. Pereira
;
Filipe J. Mergulhão
Artigo em Revista Científica Internacional
2015
Incorporation of electrochemical advanced oxidation processes in a multistage treatment system for sanitary landfill leachate
Francisca C. Moreira
;
J. Soler
;
Amélia Fonseca
;
Isabel Saraiva
;
Rui A. R. Boaventura
;
Enric Brillas
;
Vítor J. P. Vilar
Artigo em Revista Científica Internacional
2023
Incorporation of Moringa oleifera Leaf Extract in Yoghurts to Mitigate Children's Malnutrition in Developing Countries
Gomes, S.M.
;
Anabela Leitão
;
Arminda Alves
;
Lúcia Silveira Santos
Artigo em Revista Científica Internacional
2023-10-04
Incorporation of Moringa oleifera leaf powder and extract in cereal-based foods
Teresa Olga Liberal da Cunha Ferreira
Dissertação
2018-07-20
Incorporation of Natural Fe-containing Hydroxyapatite into Chitosan Films, for UV Protection and Biomedical Use
Carla Sofia Gonçalves da Cunha
Dissertação
2019
Incorporation of neutrophil elastase inhibitor into Polysulfone membrane-new approaches to improve hemodialysis patients outcomes
Amorim, CG
;
Montenegro, MCBSM
;
Alice Santos Silva
;
Kohlova, Michaela
;
Solich, Petr
;
Zelená
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Incorporation of new product development technologies in the traditional Pewter sector
Jorge Lino
;
Hélder Faria
;
Vasco Sepúlveda
;
Pedro Vasconcelos
;
Rui Neto
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2023-07-17
Incorporation of Onion Peel extracts as an alternative to synthetic UV filters to develop a value-added sunscreen
Mariana Aranha Messias
Dissertação
2023
Incorporation of phase change materials in fire protective clothing considering the presence of water
André Fonseca Malaquias
;
Soraia Neves
;
Campos, JBLM
Artigo em Revista Científica Internacional
2023
Incorporation of phenolic extracts from different by-products in yoghurts to create fortified and sustainable foods
Ferreira, S.M.
;
Lúcia Silveira Santos
Artigo em Revista Científica Internacional