Browsing by scientific areas Agrarian Sciences::Agricultural biotechnology

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 23 to 32 of 32 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulansDomingues, A.; Nobre, C.; Rodrigues, L.R.; Peres, A.M.; Torres, Duarte; Rocha, I.; Lima, N.; Teixeira, JoséArtigo em Revista Científica Internacional
2008O sal e os cloretos no pãoSAA Almeida; AM Heitor; MD Barata; MGF Sales; MBPP OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2012Parametric study of a brewery effluent treatment by microalgae Scenedesmus obliquusTeresa M. Mata; Ana C. Melo; Manuel Simões; Nídia S. CaetanoArtigo em Revista Científica Internacional
2013Phenolic quantification and botanical origin of Portuguese propolisSoraia I Falcao; Andreia Tomas; Nuno Vale; Paula Gomes; Cristina Freire; Miguel Vilas BoasArtigo em Revista Científica Internacional
2015Quantification of Diterpenes and their Palmitate Esters in Coffee Brews by HPLC-DADMarzieh Moeenfard; José Avelino Silva; Nuno Borges; Alejandro Santos; Arminda AlvesArtigo em Revista Científica Internacional
2013Recovery of humic-like susbtances from low quality compostsOlga C. Nunes; Margarida M. S. M. Bastos; Ana C. Cunha Queda; Luís T. Lemos; Maria Elisabete F. SilvaArtigo em Revista Científica Internacional
2008Teores de Vitamina E em diferentes variedades de Castanea sativaSusana VicenteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Validação de uma metodologia para quantificação de carotenoides em azeiteSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Valor nutricional de produtos de pastelariaSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2016-11-01Variability of some diterpene esters in coffee beverages as influenced by brewing proceduresMarzieh Moeenfard; Guillaume L. Erny; Arminda AlvesArtigo em Revista Científica Internacional