Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by scientific areas Ciências agrárias::Outras ciências agrárias
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 94
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2009
Absorption of anthocyanins through intestinal epithelial cells - Putative involvement of GLUT2
Ana Faria
;
Diogo Pestana
;
Joana Azevedo
;
Fatima Martel
;
Victor de Freitas
;
Isabel Azevedo
;
Nuno Mateus
;
Conceicao Calhau
Artigo em Revista Científica Internacional
2013
Analysis of Pesticides in Tomato Combining QuEChERS and Dispersive Liquid-Liquid Microextraction Followed by High-Performance Liquid Chromatography
Armindo Melo
;
Catarina Mansilha
;
Olivia Pinho
;
Isabel M P L V O Ferreira
Artigo em Revista Científica Internacional
2011
Analysis of phenolic compounds in cork from Quercus suber L by HPLC-DAD/ESI-MS
Ana Fernandes
;
Andre Sousa
;
Nuno Mateus
;
Miguel Cabral
;
Victor de Freitas
Artigo em Revista Científica Internacional
2014
Antioxidant activity and phenolic composition of Cv. Cobrancosa olives affected through the maturation process
Anabela Sousa
;
Ricardo Malheiro
;
Susana Casal
;
Albino Bento
;
Jose Alberto Pereira
Artigo em Revista Científica Internacional
2010
Antioxidant properties of anthocyanidins, anthocyanidin-3-glucosides and respective portisins
Joana Azevedo
;
Iva Fernandes
;
Ana Faria
;
Joana Oliveira
;
Ana Fernandes
;
Victor de Freitas
;
Nuno Mateus
Artigo em Revista Científica Internacional
2014
Assessment of hydroxymethylfurfural and furfural in commercial bakery products
Petisca, C
;
Henriques, AR
;
Perez Palacios, T
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, IMPLVO
Artigo em Revista Científica Internacional
2010
Avaliação das características físico químicas de sumos naturais, refrigerantes e néctares
Guimarães, Marta
;
Rocha, A
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010
Avaliação do programa de pré requisitos de uma cooperativa como indicador do potencial de implementação da ISO 22000
Lima, Marcio
;
Rocha, Ada
Poster em Conferência Nacional
2010
Avaliação do Programa de Pré-Requisitos de uma Cooperativa como Indicador do Potencial de Implementação da ISSO 22000
Rocha, A
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2014
Bioavailability of anthocyanins and derivatives
Iva Fernandes
;
Ana Faria
;
Conceicao Calhau
;
Victor de Freitas
;
Nuno Mateus
Artigo em Revista Científica Internacional
2010
Biological Relevance of the Interaction between Procyanidins and Trypsin: A Multitechnique Approach
Rui Goncalves
;
Nuno Mateus
;
Victor De Freitas
Artigo em Revista Científica Internacional
2013
Blueberry anthocyanins in health promotion: A metabolic overview
Sonia Norberto
;
Sara Silva
;
Manuela Meireles
;
Ana Faria
;
Manuela Pintado
;
Conceicao Calhau
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
2010
Characterization of a chitosan sample extracted from Brazilian shrimps and its application to obtain insoluble complexes with a commercial whey protein isolate
Daniele S. Bastos
;
Bianca N. Barreto
;
Hiléia K. S. Souza
;
Margarida Bastos
;
Maria Helena M. Rocha Leão
;
Cristina T. Andrade
;
Maria Pilar Gonçalves
Artigo em Revista Científica Internacional
2011
Characterization of antioxidant olive oil biophenols by spectroscopic methods
Fatima Paiva Martins
;
Vera Rodrigues
;
Rita Calheiros
;
Maria P M Marques
Artigo em Revista Científica Internacional
2014
Commercial squids: Characterization, assessment of potential health benefits/risks and discrimination based on mineral, lipid and vitamin E concentrations
Torrinha, A
;
Gomes, F
;
Oliveira, M
;
Cruz, R
;
Mendes, E
;
Delerue Matos, C
;
Casal, S
;
Motais, S
Artigo em Revista Científica Internacional
2010
Cooked Blueberries: Anthocyanin and Anthocyanidin Degradation and Their Radical-Scavenging Activity
Carla Oliveira
;
Filipe F Amaro
;
Olivia Pinho
;
Isabel M P L V O Ferreira
Artigo em Revista Científica Internacional
2013
Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"
Viegas, Olga
;
Bojana Zegura
;
Marko Pezdric
;
Matjaz Novak
;
Ferreira, Isabel M P L V O
;
Pinho, Olívia
;
Metka Filipic
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
2013
Detection of Salmonella enterica serovar Enteritidis using real time PCR, immunocapture assay, PNA FISH and standard culture methods in different types of food samples
C. Almeida
;
L. Cerqueira
;
N. F. Azevedo
;
M. J. Vieira
Artigo em Revista Científica Internacional
2010
Determination of free and total sulfites in wine using an automatic flow injection analysis system with voltammetric detection
Luis Moreira Goncalves
;
Joao Grosso Pacheco
;
Paulo Jorge Magalhaes
;
Jose Antonio Rodrigues
;
Aquiles Araujo Barros
Artigo em Revista Científica Internacional
2014
DEVELOPMENT OF BREAD WITH NaCl REDUCTION AND CALCIUM FORTIFICATION: STUDY OF ITS QUALITY CHARACTERISTICS
Maria N Bassett
;
Trinidad Perez Palacios
;
Ines Cipriano
;
Paulo Cardoso
;
Isabel M P L V O Ferreira
;
Norma Samman
;
Olivia Pinho
Artigo em Revista Científica Internacional