Browsing by scientific areas Ciências agrárias::Outras ciências agrárias

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 95  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Absorption of anthocyanins through intestinal epithelial cells - Putative involvement of GLUT2Ana Faria; Diogo Pestana; Joana Azevedo; Fatima Martel; Victor de Freitas; Isabel Azevedo; Nuno Mateus; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2013Analysis of Pesticides in Tomato Combining QuEChERS and Dispersive Liquid-Liquid Microextraction Followed by High-Performance Liquid ChromatographyArmindo Melo; Catarina Mansilha; Olivia Pinho; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2011Analysis of phenolic compounds in cork from Quercus suber L by HPLC-DAD/ESI-MSAna Fernandes; Andre Sousa; Nuno Mateus; Miguel Cabral; Victor de FreitasArtigo em Revista Científica Internacional
2014Antioxidant activity and phenolic composition of Cv. Cobrancosa olives affected through the maturation processAnabela Sousa; Ricardo Malheiro; Susana Casal; Albino Bento; Jose Alberto PereiraArtigo em Revista Científica Internacional
2010Antioxidant properties of anthocyanidins, anthocyanidin-3-glucosides and respective portisinsJoana Azevedo; Iva Fernandes; Ana Faria; Joana Oliveira; Ana Fernandes; Victor de Freitas; Nuno MateusArtigo em Revista Científica Internacional
2014Assessment of hydroxymethylfurfural and furfural in commercial bakery productsPetisca, C; Henriques, AR; Perez Palacios, T; Pinho, Olívia; Ferreira, IMPLVOArtigo em Revista Científica Internacional
2010Avaliação das características físico químicas de sumos naturais, refrigerantes e néctaresGuimarães, Marta; Rocha, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Avaliação do programa de pré requisitos de uma cooperativa como indicador do potencial de implementação da ISO 22000Lima, Marcio; Rocha, AdaPoster em Conferência Nacional
2010Avaliação do Programa de Pré-Requisitos de uma Cooperativa como Indicador do Potencial de Implementação da ISSO 22000Rocha, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2014Bioavailability of anthocyanins and derivativesIva Fernandes; Ana Faria; Conceicao Calhau; Victor de Freitas; Nuno MateusArtigo em Revista Científica Internacional
2010Biological Relevance of the Interaction between Procyanidins and Trypsin: A Multitechnique ApproachRui Goncalves; Nuno Mateus; Victor De FreitasArtigo em Revista Científica Internacional
2013Blueberry anthocyanins in health promotion: A metabolic overviewSonia Norberto; Sara Silva; Manuela Meireles; Ana Faria; Manuela Pintado; Conceicao CalhauOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2010Characterization of a chitosan sample extracted from Brazilian shrimps and its application to obtain insoluble complexes with a commercial whey protein isolateDaniele S. Bastos; Bianca N Barreto; Hileia K S Souza; Margarida Bastos; Maria Helena M Rocha Leao; Cristina T Andrade; Maria Pilar GoncalvesArtigo em Revista Científica Internacional
2011Characterization of antioxidant olive oil biophenols by spectroscopic methodsFatima Paiva Martins; Vera Rodrigues; Rita Calheiros; Maria P M MarquesArtigo em Revista Científica Internacional
2014Commercial squids: Characterization, assessment of potential health benefits/risks and discrimination based on mineral, lipid and vitamin E concentrationsTorrinha, A; Gomes, F; Oliveira, M; Cruz, R; Mendes, E; Delerue Matos, C; Casal, S; Motais, SArtigo em Revista Científica Internacional
2010Cooked Blueberries: Anthocyanin and Anthocyanidin Degradation and Their Radical-Scavenging ActivityCarla Oliveira; Filipe F Amaro; Olivia Pinho; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Bojana Zegura; Marko Pezdric; Matjaz Novak; Ferreira, Isabel M P L V O; Pinho, Olívia; Metka FilipicOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2013Detection of Salmonella enterica serovar Enteritidis using real time PCR, immunocapture assay, PNA FISH and standard culture methods in different types of food samplesAlmeida, C; Cerqueira, L; Azevedo, NF; Vieira, MJArtigo em Revista Científica Internacional
2010Determination of free and total sulfites in wine using an automatic flow injection analysis system with voltammetric detectionLuis Moreira Goncalves; Joao Grosso Pacheco; Paulo Jorge Magalhaes; Jose Antonio Rodrigues; Aquiles Araujo BarrosArtigo em Revista Científica Internacional
2014DEVELOPMENT OF BREAD WITH NaCl REDUCTION AND CALCIUM FORTIFICATION: STUDY OF ITS QUALITY CHARACTERISTICSMaria N Bassett; Trinidad Perez Palacios; Ines Cipriano; Paulo Cardoso; Isabel M P L V O Ferreira; Norma Samman; Olivia PinhoArtigo em Revista Científica Internacional