Browsing by Author Viegas, Olga

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2014Addition of spent yeast extract on the production of cooked ham- Compositional and Sensory evaluationAlves, A.; Viegas, Olga; Pancrazio, G.; Lemos, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Bioactive Properties and Phenolic Composition of Wood-Aged Beers: Influence of Oak Origin and the Use of Pale and Dark MaltsMachado, JC; Nicola, PDM; Viegas, Olga; Santos, MC; Faria, MA; Ferreira, IMPLVOArtigo em Revista Científica Internacional
2022Captação de iodo por diferentes vegetais cozidos com sal iodadoAzevedo, R.; Nogueira, T.; Viegas, Olga; Ferreira, I.; Pinto, E.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratórioChemane, S.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Chemical Characterization of the Oil Separated by Mechanical Pressing from Strychnos madagascariensis Dried Fruit Pulp FlourChemane, SSI; Susana Casal; Cruz, R; Pinho, T; Khan, M; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaArtigo em Revista Científica Internacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Bojana Zegura; Marko Pezdric; Matjaz Novak; Ferreira, Isabel M P L V O; Pinho, Olívia; Metka FilipicOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Zegura, Bojana; Pezdric, Marko; Novak, Matjaz; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Filipic, MetkaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compoundsAmaro, Luís; Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2019Delphinidin-3-O-glucoside inhibits angiogenesis via VEGFR2 downregulation and migration through actin disruptionViegas, Olga; Faria, MA; Sousa, JB; Vojtek, M; Goncalves Monteiro, S; Suliburska, J; Diniz, C; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2016Detection of high temperature stress of packaged beerFerreira, Isabel; Viegas, Olga; Guedes, Paula; Gokmen, VuralResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPMEViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2016Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinadesViegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2007Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in foodMelo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014Effect of Beer Marinades on Formation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Charcoal-Grilled PorkViegas, Olga; Iria Yebra Pimentel; Elena Martinez Carballo; Jesus Simal Gandara; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meatÁlvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meatÁlvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2008Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristicsPinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beefMelo, Armindo; Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2015Evolution of phenolic and anthocyanins in port wineQueiroz, M.; Viegas, Olga; Melo, A.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional