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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Issue Date
Title
Author(s)
Type
2014
Addition of spent yeast extract on the production of cooked ham- Compositional and Sensory evaluation
Alves, A.
;
Viegas, Olga
;
Pancrazio, G.
;
Lemos, A.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023
Bioactive Properties and Phenolic Composition of Wood-Aged Beers: Influence of Oak Origin and the Use of Pale and Dark Malts
Machado, JC
;
Nicola, PDM
;
Viegas, Olga
;
Santos, MC
;
Faria, MA
;
Ferreira, IMPLVO
Artigo em Revista Científica Internacional
2022
Captação de iodo por diferentes vegetais cozidos com sal iodado
Azevedo, R.
;
Nogueira, T.
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, I.
;
Pinto, E.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018
Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratório
Chemane, S.
;
Casal, S.
;
Khan, M.
;
Pinho, Olívia
;
Viegas, Olga
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022
Chemical Characterization of the Oil Separated by Mechanical Pressing from Strychnos madagascariensis Dried Fruit Pulp Flour
Chemane, SSI
;
Susana Casal
;
Cruz, R
;
Pinho, T
;
Khan, M
;
Pinho, Olívia
;
Viegas, Olga
Artigo em Revista Científica Internacional
2013
Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"
Viegas, Olga
;
Bojana Zegura
;
Marko Pezdric
;
Matjaz Novak
;
Ferreira, Isabel M P L V O
;
Pinho, Olívia
;
Metka Filipic
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
2013
Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"
Viegas, Olga
;
Zegura, Bojana
;
Pezdric, Marko
;
Novak, Matjaz
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
;
Filipic, Metka
Artigo em Revista Científica Internacional
2011
Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compounds
Amaro, Luís
;
Viegas, Olga
;
Mariano, I.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2019
Delphinidin-3-O-glucoside inhibits angiogenesis via VEGFR2 downregulation and migration through actin disruption
Viegas, Olga
;
Faria, MA
;
Sousa, JB
;
Vojtek, M
;
Goncalves Monteiro, S
;
Suliburska, J
;
Diniz, C
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2016
Detection of high temperature stress of packaged beer
Ferreira, Isabel
;
Viegas, Olga
;
Guedes, Paula
;
Gokmen, Vural
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPME
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2016
Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinades
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2007
Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in food
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014
Effect of Beer Marinades on Formation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Charcoal-Grilled Pork
Viegas, Olga
;
Iria Yebra Pimentel
;
Elena Martinez Carballo
;
Jesus Simal Gandara
;
Isabel M P L V O Ferreira
Artigo em Revista Científica Internacional
2013
Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food products
Viegas, Olga
;
Casal, S.
;
Rocha, C.
;
Gonçalves, M.
;
Pinho, Olívia
;
Alexandre, V.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
Álvarez, Iria
;
Viegas, Olga
;
Carballo, E. Martínez
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
Álvarez, Iria
;
Viegas, Olga
;
Carballo, E. Martínez
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2008
Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristics
Pinho, Olívia
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Quelhas, Inês
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beef
Melo, Armindo
;
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2015
Evolution of phenolic and anthocyanins in port wine
Queiroz, M.
;
Viegas, Olga
;
Melo, A.
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional