Browsing by Author Torres, Duarte

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Alimentos funcionais na prevenção e tratamento de doença cardiovascular: recomendaçõesTorres, DuarteArtigo em Revista Científica Nacional
2017Aplicações do IAN-AF na avaliação de riscoTorres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Characterization of galactooligosaccharides produced by immobilized beta-galactosidase onto magnetized DacronNeri, David; Balcão, Victor; Cardoso, Susana; Silva, Artur; Domingues, Maria; Torres, Duarte; Rodrigues, Lígia; Carvalho Jr., Luiz; Teixeira, José AntónioArtigo em Revista Científica Internacional
2012Computerized dietary interviews: defining guidelines for the construction of food consumption assessment softwares for European populationsCruz, Cristina; Rodrigues, Teresa; Vilela, Sofia; Guiomar, Sofia; Lopes, Carla; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2017Conhecer as ferramentas do Inquérito Alimentar Nacional e de Atividade FísicaTorres, Duarte; Lobato, L.; Oliveira, A.C.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2016Contributos para uma estratégia de promoção da alimentação saudável e sustentável em PortugalGraça, Pedro; Torres, DuarteArtigo em Revista Científica Nacional
2011Differences in Photographic Atlas Used to Estimate Food Portion Size across Pilot-Paneu Consortium CountriesMachado, R.; Lopes, C.; Guiomar, S.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Effect of fatty acids upon catecholamine handling by adrenal chromaffin cellsGomes, A.; Correia, G.; Moz, M.; Coelho, M.; Teixeira, A.L.; Medeiros, R.; Leite, F.; Torres, Duarte; Ribeiro, L.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010EURRECA nutritional planning and dietary assessment software tool: NutPlanGurinovic, M.; Kadvan, A.; Bucchini, L.; Matthys, C.; Torres, Duarte; Novakovic, R; Smith, R; Glibetic, M.Artigo em Revista Científica Internacional
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food Science and Technology - opportunities for health and sustainable foodTorres, DuarteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Galacto-oligosaccharides production during lactose hydrolysis by free Aspergillus oryzae β-galactosidase and immobilized on magnetic polysiloxane-polyvinyl alcoholNeri, David; Balcão, Victor; Costa, Rafael; Rocha, Isabel; Ferreira, Eugénio; Torres, Duarte; Rodrigues, Lígia; Carvalho Jr., Luiz; Teixeira, JoséArtigo em Revista Científica Internacional
2010Galacto-oligosaccharides production, properties, applications and significance as prebioticsTorres, Duarte; Gonçalves, Maria do Pilar F.; Teixeira, José A.; Rodrigues, Lígia R.Artigo em Revista Científica Internacional
2012Harmonization of Dietary Quantification Methods: Can quantification by a common based picture book cover specific needs of a country?Rodrigues, Teresa; Cruz, Cristina; Vilela, Sofia; Lopes, Carla; Torres, Duarte; Guiomar, SofiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014How to develop a food productTeixeira, S.; Amaro, L.; Campos, G.; Mendes, A.; Teixeira, A.; Esteves, J.; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Human MilkTorres, Duarte; Park, YoungCapítulo ou Parte de Livro
2017Inquérito Alimentar Nacional e de Atividade Física IAN-AF 2015-2016: Relatório Parte IILopes, C.; Torres, Duarte; Oliveira, A.; Severo, M.; Alarcão, V.; Guiomar, S.; Mota, J.; Teixeira, P.; Rodrigues, Sara; Lobato, L.; Magalhães, V.; Correia, D.; Pizarro, A.; Marques, A.; Vilela, S.; Oliveira, L.; Nicola, P.; Soares, S.; Ramos, E.Relatório Técnico
2017Inquérito Alimentar Nacional e de Atividade Física, IAN-AF 2015-2016: Manual Fotográfico de Quantificação de AlimentosTorres, Duarte; Faria, N.; Sousa, N.; Teixeira, S.; Soares, R.; Amorim, H.; Guiomar, S.; Lobato, L.; Oliveira,A.C.; Correia, D.; Carvalho, A.C.; Vilela,S.; Severo, M.; Lopes, C.Livro
2014Lupin: Nutritional composition and applications in the food industryOliveira, L.; Torres, Duarte; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Macronutrient composition of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional