Browsing by Author Teixeira, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013A review of the availability and consumption of fish and seafood in PortugalTeixeira, A.; Cavadas, A.; Rodrigues, Sara; Neto, B.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Avaliação e autoperceção antropométrica de crianças do 1.º ciclo do Ensino Básico de ValongoTeixeira, A.; Costa, N.; Mendes, J.; Franchini, Bela; Poínhos, RuiArtigo em Revista Científica Nacional
2013Desenvolvimento de selo de qualidade alimentar e nutricional para a restauração públicaTeixeira, A.; Esteves, A.; Melo, G.; Lima, J.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Developing a Food and Nutrition Quality Stamp for Public Restaurants in PortugalTeixeira, A.; Esteves, A.; Lima, J.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014How to develop a food productTeixeira, S.; Amaro, L.; Campos, G.; Mendes, A.; Teixeira, A.; Esteves, J.; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Life Cycle Assessment of fish and seafood products an overviewCavadas, A.; Teixeira, A.; Neto, B.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Neurodesenvolvimento em idade pré-escolar: a integração em agrupamentovertical.Teixeira, A.; Jorge, R.; Guardiano, M.; Viana, Victor; Guimarães, J. E.Artigo em Revista Científica Nacional
2019Odontometric sex assessment of mandibular first molar teeth in a French population: a preliminary studyNoka H; Azevedo, Álvaro; Pérez-Mongiovi P; Teixeira, A.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014The environmental impacts from the Portuguese fish consumption patterns: assessing cod, hake, sardine, horse mackerel, chub mackerel and salmon.Cavadas, A.; Neto, B.; Teixeira, A.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Nacional