Browsing by Author Santos, T.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Association between 24h urinary sodium excretion and obesity indicatorsSantos, T.; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Impact of an innovative equipment to monitor and control salt usage during cooking at home on salt intake and blood pressure: Randomized controlled trial iMC SALTSantos, T.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Abreu S.; Esteves, S.; Oliveira, L.; Norton, P.; Rodrigues, M.; Ndrio, A.; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2021Innovative Equipment to Monitor and Control Salt Usage When Cooking: Acceptance of This New Technology to Healthy Eating PromotionGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Esteves, S; Oliveira, L; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021Intervenções para a redução do sal em cantinasMota, I.; Padrão, Patrícia; Santos, T.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Nacional
2021Intervention to decrease salt intake inadequacy using a control device to monitor and control salt use when cooking at home: iMC SALT preliminary resultsGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Graça, Pedro; Oliveira, L.; Esteves, S.; Norton, P.; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Interventions that successfully reduced adults salt intake: a systematic reviewSantos, T.; Moreira, Pedro; Rodrigues, M.; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Norton P.; Ndrio A.; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2022Pilot Study to Reduce Added Salt on a University Canteen through the Use of an Innovative Dosage EquipmentFaria, A.P.; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Santos, T.; Oliveira, L.; Esteves, S.; Pereira, J.P.; Graça, Pedro; Moreira, Pedro; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2021Relação entre o consumo de sal percepcionado e o consumo de sal estimadoRodrigues, M.; Pinho, Olívia; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Gonçalves, C.Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2022Salt-Related Knowledge, Attitudes and Behavior in an Intervention to Reduce Added Salt When Cooking in a Sample of Adults in PortugalSantos, T.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Norton, P; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2020Sodium and potassium excretion and quality of life: preliminar results from the iMC Salt projectGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Ultra-processed food intake and daily sodium intake: preliminar results from iMC SALT StudyAnjos, I.; Moreira, Pedro; Abreu, S.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional