Showing results 1 to 20 of 25
next >
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2015 | Acolhimento de refugiados: alimentação e necessidades nutricionais em situações de emergência | Valdiviesso, R.; Gregório, Maria João; Sousa, S.M.; Santos, Cristina; Graça, M.R.; Correia, A.; Salvador, C.; Filipe, J.; Carriço, J.; Guerra, A.; Graça, Pedro | Publicação Didática |
2016 | Alimentação Vegetariana em Idade Escolar | Pinho, J.P.; Silva, S.G.; Borges, C.; Santos, Cristina; Santos, Alejandro; Antonio Guerra; Graça, Pedro | Livro |
2021 | An Ultra-Processed Food Dietary Pattern Is Associated with Lower Diet Quality in Portuguese Adults and the Elderly: The UPPER Project | Ferreira, M.; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes C; de Miranda, RC; Rauber, F; Antoniazzi, L; Levy, RB; Rodrigues, Sara | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Avaliação do risco nutricional em idosos institucionalizados numa Instituição Particular de Solidariedade Social do concelho de Vila Real, Portugal = Nutritional risk assessment in institutionalized elderly in a Private Social Solidarity Institution, in Vila Real, Portugal | Fonseca, S; Carvalho, S; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Characterization of food consumption of students at school and outside school | Rebelo, J.; Santos, Cristina; Teixeira, B.; Poínhos, Rui; Afonso, Cláudia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2022 | Consumption of ultra-processed foods and adherence to the Mediterranean Diet Pattern and Portuguese adults and elderly: the UPPER Project | Moraes, Milena; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, C.; Miranda, R.; Rauber, F.; Antoniazzi, L.; Levy, R.; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2021 | Consumption of ultra-processed foods and non-communicable diseases-related nutrient profile in Portuguese adults and elderly (2015-2016): The Upper project | De Miranda, RC; Rauber, F; De Moraes, MM; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Levy, RB | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Dietary Patterns in Portuguese Children and Adolescent Population: The UPPER Project | de Moraes, MM; Bruno M P M Oliveira; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, C; Miranda, RCd; Rauber, F; Antoniazzi, L; Levy, RB; Rodrigues, Sara | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Dietary patterns of Portuguese children and adolescent population and its sociodemographic factors the upper | Moraes, Milena; Oliveira, Bruno M P M; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, Carla; Miranda, Renata; Rauber, Fernanda; Antoniazzi, Luiza; Levy, Renata; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2020 | Energy share of ultra-processed food groups in Portugal: the UPPER Project | Moraes, M.; Magalhães, V.; Santos, Cristina; Afonso, Cláudia; Lopes, C.; Miranda, R.; Rauber, F.; Levy, B.; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2020 | Food consumption of students in a public and a private school | Rebelo, J.; Santos, Cristina; Teixeira, B.; Poínhos, Rui; Afonso, Cláudia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2022 | Food Processing: Comparison of Different Food Classification Systems | De Araújo T.P.; De Moraes M.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara | Artigo em Revista Científica Internacional |
2009 | Food safety practices in a Portuguese canteen | Veiros, Marcela; Proença, R.; Santos, Cristina; Smith, Luiza Kent; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |
2015 | Household food insecurity trends during in times of a financial assistance program in Portugal (2011-2014) | Nogueira, P.J.; Gregório, Maria João; Gomes, Sérgio; Santos, Cristina; Graça, Pedro | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2014 | Knowledge and Practices Related to Added Salt in Meals by Food Handlers | Gonçalves, C.; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Cristina; Abreu, S.; Moreira, Pedro | Artigo em Revista Científica Nacional |
2015 | Linhas de orientação para a oferta alimentar em residências universitárias | Bastos, S.; Graça, Pedro; Santos, Cristina; Ferreira, João Castro | Publicação Didática |
2016 | Planeamento de refeições vegetarianas para crianças em restauração coletiva: Princípios Base | Lobato. L.; Silva, S.G.; Cramês, M.; Santos, Cristina; Graça, Pedro | Livro |
2023 | Projeto C2S - Creche com Sabor e Saúde. Relatório de Resultados | Teixeira, Beatriz; Dias, I.; Conceição, M.; Nova, Lúcia; Coelho, Beatriz Cidade; Ferreira, L.; Jorge, A.V.; Pita, Olívia; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Rocha, Ada; Afonso, Cláudia | Relatório Técnico |
2016 | Refugee Reception: Food and Nutrition Needs in Emergencies | Valdievesso, R.; Gregório, Maria João; Sousa, S.M.; Santos, Cristina; Graça, M.R.; Correia, A.; Salvador, C.; Filipe, J.; Carriço, J.; Guerra, A.; Graça, Pedro | Livro |
2020 | Serviço de refeições escolares da autarquia de Gondomar: análise das atividades de verificação | Moreira, C.; Teixeira, B.; Santos, Cristina | Artigo em Revista Científica Nacional |