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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Title
Author(s)
Type
2006
A new food guide for the portuguese population : develoment and technical considerations.
Rodrigues, Sara
;
Franchini, Bela
;
Graça, Pedro
;
Almeida, Maria Daniel Vaz de
Artigo em Revista Científica Internacional
2013
A review of the availability and consumption of fish and seafood in Portugal
Teixeira, A.
;
Cavadas, A.
;
Rodrigues, Sara
;
Neto, B.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Adherence to the Mediterranean diet by Portuguese elderly
Santos, Débora
;
Rodrigues, Sara
;
Trichopoulou, Antonia
;
Almeida, Maria Daniel Vaz de
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Adherence to the Mediterranean Dietary Pattern and associated factors among Portuguese adolescents
Jorge, I.
;
Poínhos, Rui
;
Rei, M.
;
Rodrigues, Sara
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021
Adherence to the Mediterranean Dietary Pattern and its relationships with energy and nutritional intake
Ribeiro, S.
;
Abreu, T.
;
Rodrigues, Sara
;
Afonso, Cláudia
;
Bruno M P M Oliveira
;
Poínhos, Rui
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022
Adherence to the mediterranean dietary pattern and sociodemographic and lifestyles determinants in a convenience sample of the portuguese population
Teixeira, B.
;
Macedo, Ana R.
;
Afonso, Cláudia
;
Oliveira, B.M.P.M.
;
Rodrigues, Sara
;
Poínhos, Rui
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Adherence to the Mediterranean food pattern in Portugal - 1961 to 2007
Cruz, Graça
;
Rodrigues, Sara
Poster em Conferência Internacional
2011
Adherence to the Mediterranean food pattern in Portugal-1961 to 2007
Cruz, Graça
;
Rodrigues, Sara
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021
Adhering to a Mediterranean diet in a Mediterranean country: an excess cost for families?
Alves, R
;
Lopes C
;
Rodrigues, Sara
;
Perelman, J
Artigo em Revista Científica Internacional
2011
Adolescents eating out habits in a semi-urban city of Portugal
Almeida, V.
;
Oliveira, Bruno
;
Rodrigues, Sara
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011
Adolescents' eating out habits in a semi-urban city of Portugal
Almeida, V.
;
Oliveira, Bruno
;
Rodrigues, Sara
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Adolescents' eating out habits in a semi-urban city of Portugal
Almeida, Vera
;
Oliveira, Bruno
;
Rodrigues, Sara
Poster em Conferência Internacional
2021
An Ultra-Processed Food Dietary Pattern Is Associated with Lower Diet Quality in Portuguese Adults and the Elderly: The UPPER Project
Ferreira, M.
;
Oliveira, B.M.P.M.
;
Afonso, Cláudia
;
Santos, Cristina
;
Torres, Duarte
;
Lopes C
;
de Miranda, RC
;
Rauber, F
;
Antoniazzi, L
;
Levy, RB
;
Rodrigues, Sara
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Associated factors to the consumption of ultra-processed foods and its relation with dietary sources in Portugal
Magalhães, V
;
Severo, M
;
Correia, D
;
Torres, Duarte
;
Costa De Miranda, R
;
Rauber, F
;
Levy, R
;
Rodrigues, Sara
;
Lopes, C
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Association Between the Eating location and consumption of ultra-processed foods among Portuese children and Adolescents
Pimenta, Pedro
;
Magalhães, Vânia
;
Correia, Daniela
;
Lopes, Carla
;
Torres, Duarte
;
Rodrigues, Sara
;
Vilela, Sofia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012
Avaliação da ementa, adequação do consumo alimentar e desperdício em creches públicas concessionadas no Brasil
Silva, G.
;
Toloni, M.
;
Rodrigues, Sara
;
Rocha, Ada
;
Taddei, José
Artigo em Revista Científica Nacional
2023
Avaliação do efeito do Projeto creche com sabor e Saúde na melhoria da oferta Alimentar do almoço dirigida a crianças dos 0 aos 3 Anos em contexto de creche
Nova, Lúcia
;
Teixeira, Beatriz
;
Pita, Olívia
;
Dias, Inês
;
Conceição, Mariana
;
Coelho, Beatriz Cidade
;
Jorge, Ana Verdasca
;
Ferreira, Liliana
;
Rocha, Ada
;
Santos, Cristina
;
Rodrigues, Sara
;
Afonso, Cláudia
;
Gonçalves, Ana
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2023
Avaliação Qualitativa dos lanches Oferecidos dos 0 aos 3 Anos de Idade em Contexto de Creche: Resultados do Projeto Creche com Sabor e Saúde
Coelho, Beatriz Cidade da Silva
;
Nova, Lúcia
;
Teixeira, Beatriz
;
Dias, Inês
;
Conceição, Mariana
;
Pita, Olívia
;
Jorge, Ana Verdasca
;
Ferreira, Liliana
;
Rocha, Ada
;
Santos, Cristina
;
Rodrigues, Sara
;
Afonso, Cláudia
;
Gonçalves, Ana
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Children's satisfaction with school lunch in public primary schools
Martins, Margarida
;
Rodrigues, Sara
;
Cunha, Luís
;
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2023
Como comemos o que comemos: o retrato das refeições em Portugal
Costa, A.
;
Simão, C.
;
Farias, A.
;
Rei, Mariana
;
Rodrigues, Sara
;
Torres, Duarte
;
Lopes, C.
Livro