Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Rocha, Ada
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 257
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2012
A importância dos fatores estruturais na garantia da segurança alimentar na produção de refeições para escolares
Correia, Maria João
;
Rocha, Ada
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
A study on the protein fraction of cladodes of Opuntia ficus-indica (L.) Miller
Espírito Santo, L.
;
Machado, S.
;
Nunes, M. A.
;
Costa, A. S. G.,
;
Rocha, Ada
;
Oliveira, M. B. P. P.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Aceitação das refeições escolares e perceção dos pais sobre o comportamento alimentar dos filhos
Lages, S.
;
Martins, Margarida
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Added value of minimally processed fruit and vegetables.
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008
Added value of minimally processed fruit and vegetables.
Rocha, Ada
Outras Publicações
2016
Adherence to mediterranean diet by the students of institure of employment and professional training
Lima, João
;
Almeida, Ana.K
;
Amaral, Filipa
;
Oliveira, Cátia
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014
Alimentação no local de trabalho: enquadramento no Código do Trabalho Português
Lima, João
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012
Analysis of critical control points on artisanal banana chips production at a Brazilian cooperative
Lima, Márcio
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019
Análise dos Aspetos Ambientais em Unidades de Alimentação Coletiva dos Serviços de Ação Social da Universidade do Porto
Nóbrega, F.
;
Veiros, M.
;
Rocha, Ada
Artigo em Revista Científica Nacional
2016
Análise qualitativa de ementas em escolas do Rio de Janeiro
Margareth Xavier da Silva
;
Liz Martins, Margarida
;
Anna Paola Trindade da Rocha Pierucci
;
Cristiana Pedrosa
;
Rocha, Ada
Artigo em Revista Científica Nacional
2012
Antioxidant capacity and related parameters of commercial fruit smoothies
Nunes, M.
;
Costa, A.
;
Alves, R.C.
;
Rocha, Ada
;
Oliveira, M.B.P.P.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022
Aspetos alimentares em serviços de alimentação hospitalares
Venzke, J.
;
Gonçalves, A.
;
Starsburg, V.
;
Rocha, Ada
Capítulo ou Parte de Livro
2018
Aspetos ambientais em unidades de alimentação coletiva: o caso dos Serviços de Ação Social da Universidade do Porto
Nóbrega, F.
;
Veiros, M.
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Assessing overall satisfaction with food service at an elderly residential home
Martins, Margarida
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Assessing the adequacy of the DREC's food capitations for students of a primary school
Dinis, D.
;
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016
Assessment and monitoring of school lunch plate maste AT public primary schools rom the Municipality of Barcelos
Araújo, Lillian
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Assessment of Food Insecurity in households of a social neighbourhood
Ferreira, L.
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.
Veiros, Marcela
;
Rocha, Ada
;
Proença, R.
;
Smith, Luiza Kent
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2023
Associated factors related to self-perception of health status among University of Porto students
Nova, Lúcia
;
Coelho, Beatriz
;
Poínhos, Rui
;
Oliveira, B.M.P.M.
;
Rocha, Ada
;
Afonso, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional