Browsing by Author Ricardo N. Pereira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Design of bio-based supramolecular structures through self-assembly of α-lactalbumin and lysozymeF. Xavier Malcata; Adenilson A. Monteiro; Márcia R. Monteiro; Ricardo N. Pereira; Renata Diniz; Angélica R. Costa; José A. Teixeira; Álvaro V. Teixeira; Eduardo B. Oliveira; Jane S. Coimbra; Óscar L. Ramos; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2017Design of whey protein nanostructures for incorporation and release of nutraceutical compounds in food.F. Xavier Malcata; Ramos, O.L.S.; Ricardo N. Pereira; Artur Martins; Rui Rodrigues; Clara Fuciños; José A. Teixeira; Lorenzo Pastrana; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2017Development of iron-­rich whey protein hydrogels following application of ohmic heating - Effects of moderate electric fieldsF. Xavier Malcata; Ricardo N. Pereira; Rui M. Rodrigues; Emir Altinok; Oscar L. Ramos; Paola Maresca; Giovanna Ferrari; José A. Teixeira; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2016In vitro digestion and stability assessment of beta-lactoglobulin/riboflavin nanostructuresF. Xavier Malcata; Daniel A. Madalena; Óscar L. Ramos; Ricardo N. Pereira; Ana I. Bourbon; Ana C. Pinheiro; José A. Teixeira; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2015Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolateRui M. Rodrigues; Artur J. Martins; Ramos, O.L.S.; F. Xavier Malcata; José A. Teixeira; António A. Vicente; Ricardo N. PereiraArtigo em Revista Científica Internacional
2014Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating productionÓscar L. Ramos; Ricardo N. Pereira; Rui Rodrigues; José A. Teixeira; António A. Vicente; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2016Production of whey protein-based aggregates under ohmic heatingF. Xavier Malcata; Ricardo N. Pereira; Rui M. Rodrigues; Óscar L. Ramos; José António Teixeira; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional